header

 

 

Sigma

 

Sigma Schakelverf . s2u . rubbol . az plus Sigma Coatings introduceert een nieuwe generatie verven voor de beste prestaties, maar de vertrouwde productnamen blijven. Meer informatie vindt u onder het menu Ervaar het met Sigma. De kracht van de Sigma Schakelverven schuilt in het één-pot-systeem. Met één en hetzelfde product kan de schilder gronden, overgronden en afschilderen. Deze eenvoud heeft de universele Sigma Schakelverven in de schildersmarkt populair gemaakt. Een andere verdienste van deze producten is het vochtregulerende karakter. De vakman kan tijdens winterse dagen gewoon doorwerken: de Sigma Schakel Continu is tot een temperatuur van 0°C te verwerken! De schilder is dus iedere situatie de baas.

Sigma Schakelverf Continu Semi-Gloss Om in de wintermaanden door te kunnen werken, is een verf nodig die goed is te verwerken bij lage temperaturen. Bovendien moet de verf bij koude vlot doordrogen. Sigma Schakelverf Continu Semi-Gloss bezit die eigenschappen. De schilder kan dus doorwerken in de winter, maar ook kwaliteit garanderen. Zo dragen we samen bij aan de vermindering van de seizoensgevoeligheid van schilderwerk. Groot voordeel: de schilder stapt probleemloos over van Sigma Schakelverf Semi-Gloss naar Sigma Schakelverf Continu Semi-Gloss. De kwaliteit en glansgraad van beide producten zijn namelijk gelijk. De schilder kan met dit één-pot-systeem aan de slag bij temperaturen tussen 0°C en 5°C. Sigma Schakelverf Continu Semi-Gloss is bij genoemde temperaturen na 20 uur overschilderbaar.

Sigma Schakelverf Satin (vernieuwde kwaliteit -voorheen Sigma Amarol Triol) Deze zijdeglanzende verf is een één-pot-systeem voor buitenschilderwerk. Voor het gronden, overgronden en de eindlaag gebruikt u hetzelfde product. Sigma Schakelverf Satin is vochtregulerend, heeft een goede hechting en een hoge dekkracht. Het product is verkrijgbaar in wit en vrijwel alle kleuren.

Sigma Schakelverf Semi-Gloss (vernieuwde kwaliteit) Sigma Schakelverf Semi-Gloss is de halfglanzende kwaliteit in het Sigma Schakelverf assortiment. Hoewel Sigma Schakelverf Semi-Gloss een één-pot-systeem is, wordt het door schilders ook gebruikt in combinatie met andere grondverven zoals Sigma Amarol Primer. Sigma Schakelverf Semi-Gloss bewijst zijn kwaliteit bij vele toepassingen. Zo wordt Sigma Schakelverf Semi-Gloss toegepast als afwerklaag van nieuw geveltimmerwerk, is het ideaal voor in een meerjarensysteem en wordt het gebruikt bij renovatie-schilderwerk.