header

 

 

Sikkens

 

Zodra het houtwerk op de juiste wijze is voorbehandeld kan dit worden afgewerkt met een aflak. Voor het buitenschilderwerk wordt meestal gebruik gemaakt van een hoogglans lakverf. Het aanbrengen van de lakverf is vakwerk. Belangrijk is dat de juiste laagdikte wordt aangebracht en dat deze laagdikte gelijkmatig is. Bovendien is het erg belangrijk om goed af te zetten zodat er strakke lijnen ontstaan, dit beïnvloed in sterke mate het uiteindelijke esthetische resultaat.

In de handel zijn vele soorten aflak te verkrijgen van evenzoveel fabrikanten. De kwaliteit van de professionele verven van de diverse fabrikanten is ongeveer gelijk. Schildersbedrijf Sikkens heeft gekozen om voornamelijk van Sikkens produkten te werken. Desgewenst worden echter ook produkten van andere fabrikanten verwerkt. De omstandigheden tijdens het aflakken zijn van groot belang voor het uiteindelijke resultaat.

De vakschilders van schildersbedrijf Sikkens zijn in staat om dit goed te bepalen en nemen geen onnodige risico's en mocht het een keer verkeerd gaan, dan zullen wij altijd meteen de werkzaamheden opnieuw uitvoeren, nog voordat onze klant heeft opgemerkt. Het leveren van een kwalitatief en esthetisch perfect eindresultaat is ons doel!